dilluns, 5 de març de 2018

LA CALÇOTADA CANDELERA

CALÇOTADA CANDELERA


Aquest diumenge es va fer una calçotada popular a l'escola. Tot plegat ens vam reunir més de 60 persones, un bon grapat. 

A partir de les 11 del matí van arribar les primeres famílies i van començar les primeres tasques de preparació: tallar els calçots, col·locar les graelles, parar taula....Entre tots ho vam aclarir tot ben de pressa. Mentrestant el menuts aprofitaven per compartir estones de joc i complicitat al pati de l'escola.

Tot estava a punt, la gana començava a treure el cap i veient que el cel s'encapotava vam començar ben d'hora a coure els calçots. 

Dins l'escola la comissió PATICIPA feia quatre cèntims de com havien anat les primeres actuacions. 

Tots sabem que els més petits no esperen així que ells van ser els primer en fer el primer tast del calçots mentre les famílies torraven la carn per evitar que la pluja els enxampes. Sembla que el temps ens va esperar perquè quan tothom seia a taula va caure un bon xàfec. Ara si, després de la feina feta tocava omplir la panxa. BON PROFIT!!!

Tot i l'aigua que va caure va ser un dia molt agradable entre "Candeleros". Això sí els menuts van ser els protagonistes de la jornada que van saber aprofitar l'aigua i els tolls que van quedar per saltar-hi dins i experimentar amb noves sensacions. 


I perquè diuen que una imatge val més que mil paraules aquí en teniu un recull perquè aneu fent boca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada